ZBOR

Dobro došli u Poco Loco zbor! Zbor će pjevati songove iz pocoloco priča i predstava te dječje tradicijske napjeve iz Hrvatske i svijeta. Želja nam je da Poco Loco zbor nastupa uz Pokoloko Orkestru, a u planu su i samostalni glazbeni nastupi. Ukoliko vaši mališani pjevuše pocoloco ili neke druge pjesmice po cijele dane, a sviđaju vam se dolje navedene aktivnosti i ciljevi – Poco Loco zbor je pravo zborsko mjesto za njih!

ciljevi:
‌• razvijanje sluha i pjevačkih sposobnosti
‌• razvijanje vještine višeglasnog pjevanja
‌• razvijanje ukusa
‌• upoznavanje glazbe i glazbenih instrumenata
‌• rad u grupi
‌• razvijanje osjećaja za druge

aktivnosti:
‌• pjevanje uz pratnju klavira
‌• višeglasno a cappella pjevanje
‌• istraživanje improvizacije glasom
‌• sviranje pocoloco udaraljki

UZRAST: od 6 do 10 godina (stariji predškolci i niži razredi osnovne škole)

GDJE: Poco Loco Prostor, Hebrangova 36. Zagreb

GRUPE I TERMINI: srijedom od 17 do 17.45 ili od 17.45 do 18.30

TRAJANJE PROGRAMA: 32 termina, od 4. listopada 2023. do 12. lipnja 2024.
Program se ne održava tijekom školskih praznika i državnih blagdana.

CIJENA: Troškovi ostvarivanja programa podmiruju se putem mjesečne članarine koja se uplaćuje za razdoblje od 8 mjeseci (od listopada 2023. do lipnja 2024. godine). Iznos mjesečne članarine je 35 eura.

POČETAK PROGRAMA: 4. listopada 2023.

OBAVIJESTI: pocoloco.rezervacije@gmail.com, mob. 099 649 6048

PREDBILJEŽBE I UPIS: link na obrazac za predbilježbu
Za upis potrebno je ispuniti obrazac za predbilježbu nakon čega vam šaljemo potrebne informacije za upis. Prilikom upisa plaća se mjesečna članarina za listopad 2023.

VODITELJ: Fabijan Komljenović
Fabijan je glumac i glazbeni pedagog. Kroz djetinjstvo najdraža boja mu je plava. Nakon završene glazbene škole u Novskoj, upisuje studij glazbene pedagogije na Muzičkoj akademiji u Zagrebu, a najdraža boja mu postaje crvena. Po završetku studija počinje raditi kao profesor solfeggia i zbora. Međutim, tijekom studija zaljubljuje se u glumu te se odlučuje za promjenu karijere i nadraže boje. Za vrijeme novog studija ostvaruje uloge u kazalištu i TV serijama. U tom periodu najdraža boja mu postaje tamno zelena. Trenutno ga možete vidjeti u predstavama zagrebačkih kazališta, a glas mu čuti u Disneyevim i Netflixovim animiranim filmovima. U redove Tetara Poco Loco ulazi 2020. godine, i od tada s njima veselo surađuje, glumi, pjeva i pleše te spaja ljubav prema pedagogiji i glumi. Od toga trenutka mnoge boje su mu jednako drage.