PocoLoco gostovanja u suradnji s Centrom za kulturu i informacije Maksimir

Teatar Poco Loco započinje cikluse predstava za djecu i mlade u suradnji s Centrom za kulturu i informacije Maksimir!
Predstave će biti organizirane za građanstvo, subotom u 18 sati – u proljetnim i jesenskim ciklusima, te tijekom godine kao organizirana gostovanja za odgojno-obrazovne ustanove.

Započinjemo s proljetnim ciklusom za građanstvo, prema slijedećem rasporedu:
subota, 17. 2. u 18 sati, LJUBITI, SAMO LJUBITI, romantična komedija za djecu od 6 do 10 godina
subota, 24. 2. u 18 sati, STONOGA GOGA, lutkarski mjuzikl za djecu od 3 do 10 godina
subota, 2. 3. u 18 sati, OVO SAM JA, neverbalna plesna predstava za djecu od 2 do 5 godina

Cijena ulaznice: 6 eura
Ulaznice se kupuju 1 sat prije početka predstave, na blagajni Centra za kulturu i informacije Maksimir, Švarcova 18. Ulaznice je moguće kupiti samo za gotovinu.
Rezervacije ulaznica: pocoloco.rezervacije@gmail.com

Za odgojno-obrazovne ustanove organizirana su gostovanja s Dramskim predavanjem: Glasna Zagorka, za više razrede OŠ Antuna Gustava Matoša (5. ožujka), te za OŠ Vladimira Nazora (19. travnja). Ova gostovanja dio su projekta Edukativno kazalište koje provodi Centar za kulturu Maksimir, a u kojem osim nas sudjeluju Teatar Tirena te Centar za kazalište potlačenih – POKAZ. Projekt Edukativno kazalište financiran je sredstvima Grada Zagreba, Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo.

Rezervirajte svoje ulaznice za vrijeme, a ukoliko želite gostovanje za vaš vrtić ili školu – javite nam se! Kazališna publika razvija se od malena, pozivamo vas da nam se pridružite u toj avanturi!